Choose your language:

Norsk Deutsch English

Bon/Scotch Om Bandet


Tributebandet Bon Scotch er en hyllest til AC/DC og Bon Scott, og består av et solid knippe innbarka rockefantaster som mener at folk fortjener å se sceneshowet og høre soundet til AC/DC's første lineup.

Det er derfor lagt ned mye arbeid i å skape det trøkk og karisma som skal til for at konsertopplevelsen skal kunne måle seg med showet til moderbandet under siste halvdel av 70-tallet. Så til alle som forbanner seg over at dere aldri fikk oppleve det virkelige AC/DC – her er deres sjanse til å kunne nyte dette!

Bon Scotch har holdt det gående siden 2006, spilt mye rundt i Norge og har også gjort konserter i Tyskland.BESETNING:

Vokal – Bon Voyageas Bon Scott
Lead gitar – Alf Alfgus Romeo Holme – as Angus Young
Rytmegitar – Anders Amazon Rossebø – as Malcolm Young
Trommer – Christian Drill Screwed Indregard – as Phil Rudd
Bass – Magnus Dark Higains Røyrvik – as Cliff Williams
Sekkepipe – Gregor McGregor Campbell – as Mr. Longway

Opprinnelsen i 2006 (arkiv) >KONSERTANMELDELSER:


Monsters Of Rock, Kopervik 2022 – journalist Ove Ringdal (Scream Magazine):

«Bon Scotch er siste rett på menyen, og bandet som hyller Bon Scott sitt virke i AC/DC svikter heller ikke. Bandets fremste eksponenter, Alfgus Romeo og Bon Voyage, ser ut som re- inkarnasjoner av sine idoler, og det blir et lurveleven av en avsluttende konsert. Publikum er i en egen nirvana tilstand, og det blir ikke bedre når vi får sekkepipe på «It’s A Long Way To The Top» og striptease ala Angus på «Bad Boy Boogie». Det synges, ropes og gestikuleres over en lav sko, og kvelden kunne faktisk ikke vært bedre.»


Mandal 2022 – journalist og fotograf Svein Frydnes (Festivalguiden):

Da AC/DC nesten besøkte Mandal
«Første lørdagen i mars kunne en tro at selveste AC/DC hadde tatt turen innom Sjøboden Live Scene i Mandal. Imidlertid var det «bare» det fantastiske tribute-bandet Bon Scotch som holdt konsert. Og for et fyrverkeri av en konsert det ble!

Bon Scotch har tolket AC/DC i mange år. Siden 2006 har de fartet land og strand rundt, og i utlandet med, med sitt forrykende show satt sammen av godbiter fra AC/DC storhetstid. Tiden med Bon Scott, med andre ord epoken 1974-1980. Tiden da bandets største hits ble produsert. Låter som folk kjenner godt den dag i dag, nærmest uansett hvor gammel eller ung en er. Låter som folk villig vekk synger med på. Noe publikum så absolutt gjorde denne lørdagskvelden på Sjøboden Live Scene. (...)

Det er fantastisk å se hvordan denne musikken har innvirkning på publikum. Det er kanskje ikke så rart at publikum blir engasjert, da, når en ser hvor engasjert bandet er. Spesielt vokalist «Bon Voyage» og gitarist Alf «Alfgus Romeo» Holme, de er høyt og lavt. Helt i Bon Scott / Angus Youngs ånd. (...) En stor takk til Bon Scotch for en varmende opplevelse av en konsert!»

Les hele anmeldelsen her


Garage, Bergen 2007 – journalist / booker Torgrim Øyre (P3, Dagbladet):

«AC/DC-tributebandet Bon Scotch entret scenen i kjelleren på Garage 17. mai i år og verden har siden ikke vært den samme. Folk gapte, lo, skrek og sang med som om de var gale. For et fyrverkeri! Nå er de tilbake. Deilig, Deilig! En mer autentisk sound skal du lete lenge etter, sannsynligvis verdens beste coverband. Bon Scott lever!»


Mandal 2017 – journalist og fotograf Svein Frydnes (festivalguide.no):

«Bon Scott lever. AC/DC med Bon Scott opptrådte aldri i Norge. Lørdag kveld kunne en likevel oppleve denne fantastiske perioden av AC/DCs karriere, levendegjort gjennom fem utrolig dyktige og dedikerte musikere fra Laksevåg(!), i gruppa Bon Scotch. Om Bon Scott ikke er blant oss mer, så lever musikken i aller beste velgående. (....) Musikken, opptredenen, holdningen og fremføringen viste at dette er gutter som har studert AC/DC. Det var rett og slett en fornøyelse å høre Bon Scotch opptre.»
2006-2022 © Swollen Balls Productions. Ingen rettigheter.  |  Personvernerklæring  |  E-post: 
Norsk Deutsch English

Special thanks to Annette Brenner for german translation, and Siân Kristin Phillips for english translation.